Spring til indhold

Løbeklubben Tempo

Løbeklubben tempo har lige rundet 25 års jubilæet!

Nogle trætte fodboldspillere begyndte i midfirserne, at vedligeholde den gode fysiske form man havde opnået gennem sommerens megen fodboldtræning og kampe, ved at løbe tre gange ugentligt, hele vinteren igennem. Medlemsskaren er gennem årene udvidet, og er nu på omkring 75 løbere, inklusive en enkelt hund.

Klubben er en åben klub, hvor mange forskellige løbestile og aldersklasser mødes, men fælles for de allerfleste er også indstillingen til det sociale samvær som en gevinst. Dette vises især ved klubbens sildespisning før jul, julefrokost i januar og klubbens generalforsamling i april.
Kontingentet er 20 kr for et år, samt en uskreven regel om mindst en gang årligt at uddele drikkelse.
Derudover en mulig indkomstforening i form af en bødekasse. For sent fremmøde = 5 kr.

Klubben havde i mange år ingen nedskrevne regler og det uforpligtende var i højsædet. Først de senere år er kvinderne nu også ved at overtage de fleste organisatitoriske udvalg. Vi er nu blevet mere officielle, med dertilhørende formand, (Anne Østergaard), næstformand, kasserer, festudvalg og såmænd også en spindoktor, som sidder med den reelle magt. Og hvis han kommer til kort, snakker han bare med bødekassen og så er nye regler vedtaget. Sådan er livet så dejlig enkel.

Klubbens medlemmer løber mandag, onsdag og fredag. Alle dage kl. 17.00, dersom man nøjes med 4,7 km turen. Hvis ruten på 7 km skal løbes er starttiden 16.45 og på 10 km ruten starter 16.30
Sæsonen starter den første mandag i oktober, dersom den ikke falder i en weekend, og fortsætter til generalforsamlingen i april måned. I sommerperioden noteres løbetider ikke, men der løbes mindst lige så mange km.

Alle er velkomne

Følg os på Facebook på Avnbøl-Ullerup