BordBasserne

Bordbasserne fra Als og omegn er en figur og rollespilsforening, der blev stiftet den 8. august 2007. Foreningen er stiftet med det formål at forene warhammer spillere og rollespillere i Sønderjylland og give dem tag over hovedet. Vi vil primært fokusere på at udbrede kendskabet til figurspillet Warhammer Fantasy, samt i det hele taget give medlemmerne et sundt og godt forhold. Spillere fra andre steder er selvfølgelig velkomne til at blive medlem, men lokalerne ligger i Sønderborg kommune.

Vi har vores lokale på Bakkensbro Aktivitets- og Kultur Center, som vi kan aflåse og store fælleslokaler til rådighed til større arrangementer.

Kig forbi https://www.facebook.com/groups/467904699901301/ og se hvornår vi spiller, eller se om du selv kan lave en spilledag!
Kontingent er på 100 kr,- i året og et medlemskab giver dig fri ret til fri afbenyttelse af vore lokaler og terræn, indenfor foreningens regler. Kontingentet fornys den 31. marts.
www.bordbasserne.dk

Bordbasserne mødes typisk i weekenderne, aftalt medlemmerne indbyrdes på facebook, men vil i fremtiden have en fast mødedag den sidste lørdag i hver måned, hvor der vil være mindst et medlem i klubbens lokaler.

Ansvarlig formand:
Thomas Froberg Petersen
Sundgade 61, 61, 6320 Egernsund
6043 6425
Frobbe@gmail.com

Næstformand:
Mads Kristiansen Mølgaard
2282 4683
Mads83kristensen@hotmail.com