Spring til indhold

BordBasserne

Bordbasserne fra Als og omegn er en figur og rollespils forening, der blev stiftet den 8. august 2007. Foreningen er stiftet med det formål at forene warhammer spillere og rollespillere i Sønderjylland og give dem tag over hovedet. Vi vil primært fokusere på at udbrede kendskabet til figurspillet Warhammer Fantasy, samt i det hele taget give medlemmerne et sundt og godt forhold. Spillere fra andre steder er selvfølgelig velkomne til at blive medlem, men lokalerne ligger i Sønderborg kommune.

Vi har vores lokale på Bakkensbro Aktivitets- og Kultur Center, som vi kan aflåse og store fælles lokaler til rådighed til større arrangementer.

Kig forbi https://www.facebook.com/groups/467904699901301/ og se hvornår vi spiller, eller se om du selv kan lave en spille dag!
Kontingent er på 500 kr.,- i året og 250 kr. hvis man er på overførelses indkomst.
Et medlemskab giver dig fri ret til fri afbenyttelse af vore lokaler og terræn, indenfor foreningens regler. Kontingentet fornys den 31. marts.
www.bordbasserne.dk

Bordbasserne mødes typisk i weekenderne, aftalt medlemmerne indbyrdes på facebook, men vil i fremtiden have en fast mødedag den første lørdag i hver måned, hvor der vil være mindst et medlem i klubbens lokaler.

Ansvarlig formand:
Kim Busk
kibus1990@gmail.com 

Næstformand:
Mads Kristiansen Mølgaard
22824683
Mads83kristensen@hotmail.com

Følg os på Facebook på Avnbøl-Ullerup