Månedsarkiv: april 2011

Håndboldpiger fra Sundeved gi’r den gas

Sundeved håndboldklub har et u-12 pigehold som har klaret sig så flot den her sæson, så de er røget med til Kredsmesterskab i B-rækken.
De var til stævne i Starup ved Haderslev og kæmpede sig til en flot 2. plads, som gav dem en fin sølvmedalje.
De fleste piger er fra Sottrup, men der er dog 2 piger med herfra. Julie Petz fra Blans og Julie Røigaard fra Avnbøl.
U-10 pigerne klarede en flot Bronzemedalje til kredsmesterskabet. Der deltog Lykke Jensen fra Avnbøl (intet billede).
Man må da godt være stolte over at nogen fra vores område klarer sig så flot.

Billede af vinderholdet (U12):

Besøgstjeneste i Sundeved

Besøgstjenesten i Sundeved som har eksisteret siden 1987 og været medlem af Ældre mobiliseringen siden 2003 nedlagde sig selv ved et møde på Forsamlingsgården den 14. marts 2011.

Ved Dansk Røde Kors i Sundeved generalforsamling i Menighedshuset i V. Sottrup den 17. marts, blev det besluttet endelig at oprette en Besøgstjeneste.

Flere af besøgsvennerne fra det nu nedlagte Besøgstjeneste i Sundeved fortsætter i Dansk Røde Kors regi, hvor de vil besøge de samme besøgsmodtagere som før.

Har du lyst til at være besøgsven – eller vil du gerne modtage besøg, kan du kontakte aktivitetsleder Inge Jensen tlf. 74461516.

Avnbøl-Ullerup landsbylaug har haft affaldsindsamling og fællesspisning

Avnbøl-Ullerup landsbylaug har haft affaldsindsamling. Vi var 32 voksne og børn der hjalp med at rydde lidt op i området. Det hjælper meget sådan et par timer. Vi samlede ca. 150 kg affald. i 25 poser. med mere eller mindre indhold i:-). Der var som sædvanen tro mange dåser og så meget andet, som der ikke skal ligge i naturen.
Efter oprydningen havde vi fællesspisning, hvor der var 57 til frokost med rugbrød, sild, lunt leverpostej og frikadeller. Der var også makrel i tomat, æg og pålæg, og pølsehorn til børnene. Vi sluttede med boller, ost og marmelade.
Pris 10.- kr for dem der ikke var med til oprydningen 🙂  Tak for hjælpen til alle. Se et par billeder her.

Børneunivers i Avnbøl – Ullerup ???

Ja spørgsmålstegnene i overskriften siger vidst det hele – det er endnu uvist om vi får lov til at lave et rigtigt børneunivers her hos os.

Som flere nok har læst og hørt, så har forvaltningen, på politisk opfordring, udarbejdet en stor ny rapport ” Fremtidens skole”, og den er i fredags blevet sendt til byrådet. Når man gennemgår den, støder man på 4 forskellige scenarier, hvor der bla. peges på lukning af skoler, ændring af skoledistrikter samt mange andre forslag. Det er vigtigt at forstå, at det er foreløbige mulige forslag til politikerne, som vi alle efterfølgende skal udtales os til.

Interesserede kan se den fulde rapport inkl. tidsplan på:

http://www.sonderborgkommune.dk/PasningOgSkolegang/FremtidensSkole.aspx

Skolebestyrelsen har fået rapporten tilsendt og skal på de næste møder lave et høringssvar til forvaltningen. Det vil naturligvis pege på vigtigheden af at bevare vores skole og børne-have, mhp. at udbygge det til et egentligt børneunivers.

Læs resten