Spring til indhold

Avnbøl-Ullerup Landsbylaug

- Dit lokale talerør

Vandhulstur i Avnbølsned

Søndag d. 20. maj var Avnbølsned rammen om en dejlig tur, for at nyde de nye vandhuller der er blevet etableret i forbindelser med motorvejs projekt.
100 interesserede fra nær og fjern havde sat søndag formiddag af til at komme ud i naturen, og nyde forårsdagen og den dejlige natur.

Andreas Hermandsen bød os velkommen, og fortalte lidt om det vi kan komme ud og finde i skoven, og vandhullerne. Og Per Klit Christensen fra Amphi Consult ”motorvejen” fortalte lidt om baggrunden for at der skal etableres nyt natur for erstatning for den natur sådan en ny vej ødelægger.
Selve den nye motorvej gik over 6-8 vandhuller. Og der er kommet ca. 200 til erstatning.
Vi startede med at gå gennem skoven gennem den gamle Aabenraa – Sønderborg vej. Som gik gennem skoven. Hvor der lå et hus, der hvor danepladsen nu er etableret. Derefter gik vi gennem skoven, med den nye (Bambus sti) hvor man kommer igennem flere slags skov. Og vi kommer forbi grevlinge graven og gravhøjen hvor der står en gammel kastanie træ.
Efter ruren blev de nye bænk / bord sæt flittig brugt. Og vi nød en grillpølse med brød, og de blev skyllet ned med en vand eller en øl, efter eget ønske og temperamentJ

Tak for en god dag i skoven.

Se alle billeder her

Del på Facebook

Følg os på Facebook på Avnbøl-Ullerup