Motorvejs afkørsel på Bojskovvej

Vi i Avnbøl Ullerup trafikudvalg og bestyrelse har foreslået, at flytte til/fra kørsel fra Avnbøl ud på Bojskovvej.
Se foreslaget her.
Se kort her.

1 thought on “Motorvejs afkørsel på Bojskovvej

 1. Søren Kring

  Sidder lige og kigger på Google-maps vedr. jeres forslag til flytning af motorvejsfrakørsel til Bojskovvej. Der er jo en lang strækning af Bojskovvej og Fiskbækvej, der skulle udbygges, hvis dette forslag skulle blive til virkelighed. Hvilket igen ville berøre mange af dem, der har bosat sig der i landlig idyl… Den korteste afstand mellem hovedvej 41 (Aabenraavej) og 481 (Amtsvejen), som er de to veje man skan have fat i, er faksisk omtrent der, hvor Avnbølvej/Truenbrovej ligger.

  Jeg er generelt ikke tilhænger af at plastre det danske landskab til med veje, men hvis man forlænger Truenbrovej fra dér hvor Piilgårdvej udmunder og fører den i en bue vest om Avnbøl og Ullerup kunne man ramme Aabenraavej lidt vest for nr. 165 og samtidig undgå i væsentlig grad at genere eksisterende beboelse (forudsætter støværn ved f.eks. Aabenraavej 165 m.fl.)

  Det smukke ved denne linieføring er, at Der kunne etableres en direkte tilkørsel til DanishCrown’s vareudlevering ved frysehuset, hviket ville aflaste Langbro, der jo også er skolevej for en del elever. Jeg ser et scenarie for mig, hvor Langbrotilkørslen benyttes af svineleverancer, mens al anden trafik afvikles via den nye tilkørsel. Dette forudsætter selvfølgelig velvillig deltagelse af DanishCrown, men slagteriet ser jo ud til at blive et af Danmarks storslagterier, så trafikken dertil vil sikkert øges med tiden…

  Samtidig er vi ikke for sent uden med denne løsning, da den også kan etableres senere 🙂

  Til sidst lige en ros for det store arbejde I allesammen lægger i udviklingen af vore landsbyer.

  Med venlig hilsen

  Søren Kring
  Aabenraavej 160

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *