AU-laug´s Affaldsindsamling 2008

Så sidder vi og nyder søndagskaffen i familiens skød, og det med en dejlig fornemmelse af tilfredshed, fordi vi netop er kommet hjem efter en formiddag i strålende solskin, hvor vi sammen med 30 voksne og 20 børn fra Avnbøl og Ullerup har indsamlet affald til den helt store guldmedalje.

Turene startede fra skolegården på Bakkensbro Skole kl. 10.00. Vi blev delt op i grupper, og 10 ruter blev gået i Avnbøl og Ullerup, samt omegn, ja helt ud til Rufas – Bojskov – Kobberholm og Phiilgaardsvej, og Avnbøløsten, samt helt ned til slagteriet inkl. cykelstierne, ca ruter på en 30 km.
56 sække blev indsamlet med ialt ca. 1000kg affald, deraf ca. 300 øl- og sodavandsdåser. Men ellers gængse ting som plastic – kapsler – papir og pap i stor stil, men også hele kasser engangsdåseøl,hvoraf 2 uåbnet, grisetæer,  presenning, hele brædder/lægter, jernrør, og andre store ting, som hører til i en affaldscontainer, blev fundet.

Arrangerementet blev afsluttet med en gang grillpølser kl. 12.00 og hvad er bedre end at kunne dufte grillede pølser på vejen hjem til skolen, efter en god indsats og vognene fyldte med affald.

Tak for den gode opbakning i år og håber vi ses til næste års indsamling. Stemningsbilleder fra turen kan ses under Billedgalleri.

Avnbøl-Ullerup Landsbylaug
Dit lokale Talerør.

2 thoughts on “AU-laug´s Affaldsindsamling 2008

  1. Asmus Madsen

    Jeg syntes der er rigtigt flot af Avnbøl og Ullerup at vi møder 30 voksne og 20 børn op på sådan en dejlig søndag formiddag. Det viser at vi også kan i vores område, og at vi har et godt sammenhold og gerne vil bakke op om det der sker lokalt.
    Asmus.

  2. Hanne

    Jeg har lagt 3 billeder ind under galleri.

    Synes også det var et enormt flot fremmøde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *